top of page

RIKARDSOMMER

NÅR INGENTING FINNES

 

For syv år siden overlevde mikrobiologen Paul Bild en livstruende sykdom. Nå dedikerer han livet sitt til kampen mot multiresistente bakterier. Han har utviklet Anybio Analytics, en programvare som hjelper forskerne til å identifisere potensielle mikroorganismer. Paul presenterer produktet sitt for millionæren Jeffrey Hughes. Hughes’ datter er alvorlig syk, og Paul tilbyr ham den samme behandlingen som reddet hans eget liv.
Veien til kommersiell suksess har vært lang og vanskelig, det er ikke mange som satser på antibiotikamarkedet. WHO er dypt bekymret over situasjonen. Sykdommer som var utryddet i den vestlige verden for femti år siden, vil kunne komme tilbake med full styrke.

Myndigheter over hele verden lanserer økonomiske incentivprogrammer for å motivere industrien. Og de virker.
Paul står foran sitt store gjennombrudd. Paul og Tom Avild forhandler frem en avgjørende kontrakt med MD Diagnostics. Tom drar til avdelingskontoret i Ukraina for å gjøre de siste tilpasningene sammen med Yulia Kuznetsova  og Vasili Romanov.
Men noe er galt. Yulia er forsvunnet. Og noen har forsøkt å stjele Analytics. En database med informasjon om de farligste mikroorganismene på jorden.
Tom og Vasili kastes inn i en verden der sterke krefter kjemper for å vinne.

En kamp der målet helliger middelet.

© SPELL AS

bottom of page